Empresa

Si estàs buscant en exclusiva un espai versàtil, tranquil, que et permeti organitzar un esdeveniment per a la teva empresa, tant en l’exterior com a interior, tenim la resposta.

El castell Torre Cellers és un lloc de fàcil accés, únic, íntim, espaiós, polivalent i totalment equipat per dur a terme qualsevol esdeveniment o activitat que necessiti organitzar la teva empresa.

organitza AMB NOSALTRES REUNIONS DE TREBALL, CELEBRACIONS ESPECIALS, INAUGURACIONS, PRESENTACIÓ DE PRODUCTES, TEAM BUILDINGS, ESMORZARS, COCKTAILS, BRUNCHS, CONVENCIONS, RODES DE PREMSA, FIRES, Etc.

Posem a la teva disposició totes les facilitats i t’ajudem en la conceptualització, organització i coordinació, oferint-te els millors proveïdors que s’adaptin a les teves necessitats, sempre que vulguis i ho necessitis.

Torre Cellers disposa de xef i servei de catering propis a mesura del teu esdeveniment. Creiem que la personalització de tots els detalls és clau per aconseguir que un esdeveniment sigui exitós, i per aquest motiu som flexibles i t’escoltem. La nostra gastronomia experimentada i apassionada ens avalen.

Posa’t en contacte amb nosaltres i organitzem una visita sense compromís. Descobreix totes les possibilitats que t’ofereix aquest espai únic i tan especial.