Espais

El Castell Torre Cellers compta amb diferents espais, tant exteriors com a interiors, que poden adaptar-se per a cerimònies civils, aperitius, còctels, banquets, ball, etc. És un espai que es lloga en exclusiva i per tant, no coincidiran mai dues celebracions diferents.

Tens a la teva disposició diverses opcions perquè facis realitat totes les teves idees. Volem que la teva celebració sigui tal com l’has imaginat i per aquest motiu pots comptar amb la nostra ajuda per adaptar qualsevol espai i racó.

cerimònia civil

Si vols celebrar una cerimònia civil a l’aire lliure pots fer-ho a la zona enjardinada, una zona assolellada envoltada de naturalesa que ofereix una vista única i llegendària. També es pot celebrar a l’interior de la fortificació i la capacitat màxima és de 150 persones.

aperitiu

Protegit per la torre podem apreciar la bellesa del jardí i la zona on està situada la piscina, dos espais perfectes per gaudir d’un aperitiu o còctel, envoltats d’història, naturalesa i molta tranquil·litat. També disposem d’espais interiors on oferir-ho amb capacitat màxima de 150 persones.

BANQUET

A Torre Cellers pots gaudir d’un relaxat dinar o un sopar especial a l’aire lliure, tant a la zona boscosa com al jardí principal. Pels qui prefereixen celebrar el seu banquet en un menjador interior, comptem amb un ampli saló amb capacitat per 130 persones amb diferents possibilitats de distribució de taules. El saló està totalment equipat per a realitzar qualsevol activitat.

BALL I ZONA CHILLOUT

Tu decideixes on vols fer el ball perquè pot organitzar-se tant a l’exterior com a l’interior. Aprofita els magnífics jardins del castell per muntar una zona chillout on gaudir de la bellesa i tranquil·litat de l’entorn.